Új masszőrök
Gyógymasszázs
Erotikus masszázs
Fórum
Bejelentkezés
Regisztráció

Főoldal  |  Keresés  |  Összes hirdetés  |  Budapestiek kerületenként  |  Vidékiek  |  Toplista  |  Partnereink  |  Kapcsolat


Szexpartner
Katalin

Elérhetőségem:

  Telefon:
+36 20/2366959
(Ha hívsz, kérlek hivatkozz a masszazsZONA.hu oldalra!)
  Város:Budapest (13. kerület)
Tudnivalók:
  Szolgáltatások,
  információk:
- gyógymasszázs
- sportmasszázs
- svédmasszázs
- aromamasszázs
- relaxmasszázs
- lingam masszázs

- van masszázságyam

Isten hozott kedves Látogató! Lépj be általam és a segítségemmel a teljesség és egység csodálatos világába!


Katalin vagyok, szakképzett, okleveles svéd és metamorf masszőr - holisztikus, alternatív terapeuta.


Amiben segíthetek, közérzet javító szolgáltatásaim:


Metaform masszázs

Holisztikus masszázs

Svéd masszázs

Speciális nyak-váll-fej masszázs, ami a stressz által kialakult feszült blokkokat oldja

Energetizáló masszázs, ami által felszabadul a kreatív életenergia

Fájdalomkezelés, blokk oldás

Tantra masszázs, a lélek simogatása a testen keresztül.


Programjaimat 1-1,5 illetve 2 órás időtartamra tudod igénybe venni.


A masszázs színezék- és illatanyagmentes 100% tisztaságú organikus aromaterápiás olajjal történik.


A terápia során a masszázsokkal kiegészítve személyre szabottan az egységet gyógyítjuk, nem a részeket.A megértés,elfogadás és megbocsátás által tehát egységesen a testtel, a lélekkel és a szellemmel dolgozunk!


Szeretnélek megismertetni az isteni önvalóddal, (fontosnak tartom, hogy egy találkozás során érezzük és figyeljünk, vajon mit szólítunk meg a másikban, mely tulajdonságai aktiválódnak) a masszázs által képes leszel megállni, ellazulni és megélni, befogadni az élet adta örömöt és csodát, ami arra vár, hogy felfedezd és megajándékozd magad!


Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az “élmények” lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Te személyesen elfelejtetted a történést, a lélek emlékszik mindenre, ez teherként, sebként, lelki sérülésként mérgezi a személyiséged, és kifejti kellemetlen hatását a nemkívánatos dolgaidban. Ezek a lelki gátak blokkolják a test és a lélek szabad, egészséges (energia) áramlását, ami kihat a mindennapi életre, és testi problémákat is okoz. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből “mérgezik” az érzelmeinket, tudatunkat.


A metamorf masszázs egy rendkívűl hatékony lelkiblokk oldó technika. Segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat, előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat, feldolgozni és megérteni a félelmeket, gátlásokat, a dühöt, haragot, fájdalmakat, bűntudatot, irigységet, féltékenységet, aggódást, gyűlöletet, szeretetlenséget, méltatlanság érzéseket, frusztrációkat.

Segít nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válni. A pánciensnek megnő az önbizalma, az életbe vetett hite, életkedve, vidámabb, jobbkedvűbb, opitmistább lesz.

“Mellékhatásként” a pszichoszomatikus tünetek, betegségek is rendbe jöhetnek: végtaggörcsök, allergia, migrén, depresszió, pánikbetegség. Alkalmas a szexuális blokkok oldására, tested-lelked-szellemed töltődik gyógyító életenergiával. Felébreszti az isteni/istennői minőségeket, te meg teljességedben egész(ség)ben ragyogsz!


A tested fontos eszköz, általa nyilvánulhatsz meg itt a fizikai világban, továbbá szerezhetsz élményeket és tapasztalatokat! Ha az autódat szervizelted és tele tankoltad,valószínűleg biztonságban, nyugodtan indulsz neki, hogy levezess 600-700 kilómétert! A tested is ugyanígy funkcionál az életben!


Te fontos vagy magadnak? Elég fontos hogy időt szánj arra, hogy megértsd a problémáid okát és gyökerét és megismerd, hogy ki is vagy Te valójában?


"A bölcs ember felismeri, hogy a legdrágább kincse: önmaga egész(ség)e és teljessége!”


Amennyiben úgy érzed dolgunk van egymással,szeretettel várlak,ha viszont felmerült a kétely benned,szeretettel kérlek ne rontsuk el egymás napját !!!

Kívánok neked egy csodálatos napot és egy lenyűgözően szép életet!….


"Csak a MA megfelelő nap arra, hogy szeress, higgy és elsősorban ÉLJ!!!”


Szeretettel: Katalin
  Idegennyelvek: angol
  Nyitva tartás:Hétfő-Péntekig 10-20-ig!
Értékelés:
Környezet:
n.a. %
Külső:
n.a. %
Hozzáállás:
n.a. %
Technika:
n.a. %
Átlag:
n.a. %
Beszámolók Kedvencekhez
Fórum Nyomtatóbarát változat
Elküldöm egy ismerősömnek e-mailbenHibabejelentő
Értékeld Te is!
A hirdető nem aktiválta fotóinak megjelenését.


Ha szeretnéd látni az összes aktiválatlan fotót a masszazsZONA oldalon, akkor nincs más teendőd mint:

1., Regisztráld magad tagnak (ha még nem regisztráltad magad).

2., Jelentkezz be tag-ként az oldalon.
Bejelentkezés után a 'Bejelentkezés' résznél látni fogod a beceneved, és alatta az azonosítódat.

3., Küldj egy emelt díjas SMS-t a 06 90 643644 telefonszámra, a következő üzenettel: ZONA AAzonosító, ahol az Azonosító helyére a Te saját azonosító számodat írd be. (ZONA szó, utána egy szóköz, utána egy A betű, és utána közvetlenül egy szám, ami a Te azonosítód) Figyelem! Ne azt küldd, hogy "ZONA AAzonosító"! Ez nem fog működni! Az Azonosító helyére egy számot kell behelyettesíteni, amit a fent leírt módon találsz meg!

4., Az SMS elküldése után 48 órán át látni fogod az összes aktiválatlan fotót (ha be vagy jelentkezve tagként)!

Az SMS ára 400 Ft + ÁFA = 508 Ft


Emelt díjas SMS szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseidet/esetleges reklamációdat az info@masszazszona.hu címre várjuk!
Tartalomszolgáltatói telefonos ügyfélszolgálatunk száma: 30/896-6347
Netfizetés.hu Kft biztosítja SMS fizetési rendszerünket. Munkaidőben hívható infóvonal SMS fizetéssel kapcsolatban: 0670-297-2357 és a hét minden napján info@netfizetes.hu© 2010 masszazsZONA.hu - Minden jog fenntartva!  |  ÁSZF, Jogi nyilatkozat  |  Kapcsolat