Szexpartner
Lexi     (30 éves masszőr)

Szeretettel várom Tantrikus Lingam illetve Yoni masszázsra Hölgyeket/Urakat, Párokat!
Ez a masszázsforma, amelyet inkább neveznék érintésterápiának, egy új utat nyithat meg az önszeretet, öngyógyulás a boldogság az öröm és a szívünk felé. Segít megismerni a testünket, általa felfedezhetjük szexuális energiánk erejét, nagyságát. Ha ezt a minőséget megtanuljuk integrálni a hétköznapjainkba is, akkor jelentős változások indulhatnak el az életünkben. Motiválttá válunk, gyógyulunk mentális illetve lelki síkon is. Megnő az önbizalmunk , sikereket érünk el és teremtőerőnk is kiteljesedik. A tantra masszázs intim, de nem jelent fizikai aktust. Az orgazmus kényszeres hajszolása helyett, szexuális energiánk felszabadítása, megtartása a cél. A tantra masszázs a törődés, a gondoskodás és a szeretet üzenetét hordozza magában. Ez az amiben segítségedre lehetek , mert minden dolog az életben tanulható és fejleszthető. Nem kell hátat fordítanod a szenvedélynek, nézzünk szembe együtt az aktuális problémáknak és oldjuk meg közösen.
Elérhetőségem:

  Telefon:
+36 70/2892656
(Ha hívsz, kérlek hivatkozz a masszazsZONA.hu oldalra!)
  Város:Szolnok
Külső:
  Magasság: 160 cm
  Testsúly: 65 kg
  Szemszín: barna
  Mell-körméret: 90 cm
  Derék-körm.: 77 cm
  Csípő-körméret: 100 cm
Tudnivalók:
  Szolgáltatások,
  információk:
- csúszkamasszázs (teljes testtel)
- svédmasszázs
- aromamasszázs
- relaxmasszázs
- lingam masszázs
- potencianövelő masszázs

- kézi levezetésre van lehetőség

- lakásomon tudlak fogadni

- van masszázságyam

Lingam illetve Yoni masszázzsal egészül ki, így az élvezeten felül ez a masszázs hasznos segítséget nyújt kezelés céljára is. (korai magömlés, merevedési zavarok esetén. Nőknél gátizom erősítésre, G ponti (belső) élvezés elsajátítására nyújthat segítséget. De ha problémamentes vagy, élményszerzés céljából is csodálatos egy órát tölthetsz el nálam.
További információért keress bizalommal telefonon! Elég egyszer hívnod, ha nem veszem fel akkor max. másfél órán belül diszkréten vissza foglak csörgetni.
Értékelés:
Környezet:
n.a. %
Külső:
n.a. %
Hozzáállás:
n.a. %
Technika:
n.a. %
Átlag:
n.a. %