Szexpartner
Viki     (30 éves masszőr)

Kedves Érdeklődő!

Az érzéki masszázs az érzékeket felébresztő, beindító olajos masszázs. Finom illatok, halk zene, és ami a lényeg: lágy, lassú, finom érintések az egész testen, olyan testrészeket is beleértve, amelyeket a megszokott gyógymasszázsok nem érintenek.

A szexuális energia életenergia. Ha folyamatosan áramlik bennünk, akkor az egész életünk is teljesebb, kiegyensúlyozottabb, boldogabb. Az érzéki masszázs oldja a testi, lelki feszültségeket, energiával tölt fel, felfokozza az érzelmeket.

A körülmények, amelyek nekem fontosak, de szerintem neked is:
A masszázs során olyan nyugodt, kellemes körülményeket, biztonságos, intim légkört biztosítok, ami segít a teljes ellazulásban, a diszkréció adott. A masszázs alatt halk, lágy zene szól. Előtte, utána le tudsz tusolni, egyébként friss, tiszta lepedő és törölköző vár. Köröskörül mécsesek, gyertyák égnek, rend van és tisztaság.

Miért különleges ez a masszázs?
Ahogy én csinálom, talán nem is masszázsnak mondanám, inkább simogatásnak. Tömény, fél akár egy órán át tartó érzéki érintés, amely hullámokban hol teljesen relaxál, hol - fokozatosan felépítve - kicsit vagy jobban az érzékiséget csalogatja elő belőled. A lingam masszázs is szerves része az egész masszázsnak, ugyanolyan lassan, finoman, minden rezdülésedre odafigyelve sok különböző fajta érintésben részesítelek ezen a testrészeden is, mint a többin.
A lehetőség alatt 100%-ban csak rád figyelek, érintelek kézzel, testtel. Ez nem egy rutinból végzett masszázs, amikor mindenkin ugyanazt a mozdulatsort csinálják végig.

Szánj ennyit magadra! Azon leszek teljes jelenlétemmel, hogy azt élhesd át, amire a legnagyobb szükséged van.

Várom a hívásod ha egy igazán különleges élményre vágysz.
Csók Viki
Elérhetőségem:

  Telefon:
+36 70/3081300
(Ha hívsz, kérlek hivatkozz a masszazsZONA.hu oldalra!)
  Város:Győr
Külső:
  Magasság: 167 cm
  Testsúly: 70 kg
  Szemszín: Barna
  Mell-körméret: 90 cm
Tudnivalók:
  Szolgáltatások,
  információk:
- erotikus masszázs
- svédmasszázs
- relaxmasszázs

- franciás levezetésre van lehetőség
- kézi levezetésre van lehetőség

- lakásomon tudlak fogadni

- van masszázságyam
  Nyitva tartás:Hétfő: 09-18
Kedd: 09-18
Szerda: 09-18
Értékelés:
Környezet:
n.a. %
Külső:
n.a. %
Hozzáállás:
n.a. %
Technika:
n.a. %
Átlag:
n.a. %